Forskning.dk har meget klare linjer for oversættelserne til dansk
For at øge forståelsen kan der dog være justeret en smule i oversættelsen, men det må ikke går ud over det videnskabelige budskab. Især de originale overskrifter kan være meget lange og uforstålige. Bemærk dog, at de engelske originaloverskrifter findes i teksten, og der linkes til originalartiklen.
Udvalgte brancheforeninger er inviteret til at lægge oversatte forskningsresultater ind på Forskning.dk , som dog skal godkendes af Forskning.dk før de bliver vist.
Det påhviler den enkelte brancheforenings repræsentant (identificeret ved personligt login) at sikre, at data gengives på sandfærdigt og balanceret på Forskning.dk samt sikre at ophavsretlige forpligtelser er overholdt.
Forskning.dk er ikke ansvarlig for eventuelle brud på ophavsretten, mistolkninger eller urigtige oplysninger, en bruger måtte gengive. Såfremt en bruger misligholder sit ansvar omkring dette, kan webmaster/redaktør på Forskning.dk fjerne indhold umiddelbart. Såfremt en bruger / brancheorganisation misbruger Forskning.dk eller misligholder sine forpligtelser vedrørende offentliggørelse af forskningsdata gentagne gange kan det medføre eksklusion og karantæne.
Forskning.dk forbeholder sig ret til at redigere ulødigt indhold eller forkorte indhold, der overstiger den plads, der er stillet til rådighed.
Mest læste artikler
Søvnproblemer og stråling: Smartmeter-problematikken i dansk kontekst
<!--
20 views
-->
5G-stråling påvirker hud og svedkirtler
<!--
13 views
-->
Forskning i akupunkturs virkning på KOL
<!--
13 views
-->
Stråling stresser kroppen og giver celleskader
<!--
12 views
-->
Sundhedsstyrelsen har informeret om bivirkninger i fem år