Ansvar for oversættelser

Forskning.dk har meget klare linjer for oversættelserne til dansk

For at øge forståelsen kan der dog være justeret en smule i oversættelsen, men det må ikke går ud over det videnskabelige budskab. Især de originale overskrifter kan være meget lange og uforstålige. Bemærk dog, at de engelske originaloverskrifter findes i teksten, og der linkes til originalartiklen.

Udvalgte brancheforeninger er inviteret til at lægge oversatte forskningsresultater ind på Forskning.dk , som dog skal godkendes af Forskning.dk før de bliver vist.

Det påhviler den enkelte brancheforenings repræsentant (identificeret ved personligt login) at sikre, at data gengives på sandfærdigt og balanceret på Forskning.dk samt sikre at ophavsretlige forpligtelser er overholdt.

Forskning.dk er ikke ansvarlig for eventuelle brud på ophavsretten, mistolkninger eller urigtige oplysninger, en bruger måtte gengive. Såfremt en bruger misligholder sit ansvar omkring dette, kan webmaster/redaktør på Forskning.dk fjerne indhold umiddelbart. Såfremt en bruger / brancheorganisation misbruger Forskning.dk eller misligholder sine forpligtelser vedrørende offentliggørelse af forskningsdata gentagne gange kan det medføre eksklusion og karantæne.

Forskning.dk forbeholder sig ret til at redigere ulødigt indhold eller forkorte indhold, der overstiger den plads, der er stillet til rådighed.

Find os på:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kort om forskning.dk

Forskning.dk er en portal, som ønsker mere åbenhed om den forskning, der regulerer danskernes sundhed. Samtidig kan portalen bruges til at finde dokumentation for holistiske behandlingsmetoders virkning.

Siden giver også adgang til en række nyttige links.

Kontakt forskning.dk

Kontakt gerne forskning.dk hvis du har en artikel om forskning eller en en idé til en artikel. Forskning.dk ønsker at indrage brugerne, så hold dig ikke tilbage med eventuelle input.

Århusvej 22A, 8500 Grenaa
+45 86 84 88 88
info@forskning.dk

© Forskning - 2023

Web