Etik

Forskning.dk er under konstant udvikling, og det er målet at kunne formidle et bredt spektrum af forskningsresultater om sundhed og behandling

Indholdet er afgrænset inden for kategorierne:

  • Sunde vaner (kost, motion, søvn, forebyggelse, stress mv)
  • Sygdomme (fx kræft, sukkersyge, astma, kol)
  • Medicin (virkninger og bivirkninger, homoøpati)
  • Behandling (akupunktur, zoneterapi, kinesiologi, kostterapi mv)
  • Tæt på forskningen (fx lobbyisme, dobbeltroller og bestilt forskning)

Etik:

Forskning.dk er tilmeldt Pressenævnet og dermed underlagt de presseetiske regler og medieansvarsloven.
Alle artikler godkendes af redaktøren.
Artikler, der eventuelt er leveret af brancheorganisationer, bliver markeret med brancheforeningens navn. Forskningsresultater, som er oversat af en brancheforening, vil desuden blive markeret med foreningens logo, så det altid er tydeligt, hvem der er afsender.
Forskning.dk har en holdning til forskning. Holdninger bringes særskilt, så det altid er tydeligt om teksten er forskning eller en holdning til et emne.
Nogle artikler kan indeholde en ”Case”. De formidler patienter og behandleres egne oplevelser og kan derfor ikke vurderes som forskning eller dokumentation for behandlingens effekt. Det vil tydeligt fremgå, at det er en case, og denne case vil være identificerbar via fuld navn og som regel også et billede af den omtalte person.

Find os på:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kort om forskning.dk

Forskning.dk er en portal, som ønsker mere åbenhed om den forskning, der regulerer danskernes sundhed. Samtidig kan portalen bruges til at finde dokumentation for holistiske behandlingsmetoders virkning.

Siden giver også adgang til en række nyttige links.

Kontakt forskning.dk

Kontakt gerne forskning.dk hvis du har en artikel om forskning eller en en idé til en artikel. Forskning.dk ønsker at indrage brugerne, så hold dig ikke tilbage med eventuelle input.

Århusvej 22A, 8500 Grenaa
+45 86 84 88 88
info@forskning.dk

© Forskning - 2024

Web