Mobilstråling: 5G-stråling påvirker hud og svedkirtler

Mobilstråling kan bruges som elektronisk krigsførelse

Udgivet den 16 maj. 17, 15:55

Opdateret den 16 maj. 17, 20:33

Forfatter: Karin Nørgaard

Kategorier: Miljø, Sunde vaner, Sygdom

Kommentarer: 2

Israelske forskningsundersøgelser, præsenteret på en international konference, afslører, at det er de samme elektromagnetiske frekvenser, der skal holde styr på menneskemængder ved at skabe smerter og brændende fornemmelser på huden, som danner grundlaget for den seneste type netværk – også kaldet 5G. Et netværk, der skal kæde mere end 50 milliarder enheder sammen som en del af ”Internet of Things” (IoT). Både USA, Kina og Rusland anvender de elektromagnetiske frekvenser som militærvåben.

Undersøgelserne bekræfter, at disse bølger interagerer direkte med menneskers hud, specielt svedkirtlerne. Dr. Ben-Ishai fra Institut for Fysik, Hebrew University, Israel har for nylig detaljeret forklaret, hvordan menneskets svedkanaler virker som en vifte af spiralantenner, når de udsættes for disse bølgelængder. Forskerne advarer om, at undersøgelser af de menneskelige helbredseffekter før foretages, før 5G-teknologier lanceres.

Den finske professor Dariusz Leszczynski oplyser, at ICNIRP – der udvikler anbefalinger til grænseværdier for den offentlige eksponering, i forbindelse med fastsættelse af grænseværdier for 5G, vil klassificere al hud på den menneskelige krop som tilhørende ekstremiteterne (lemmer) frem for hørende til hovedet eller torsoen. Leszczynski advarer om, at “Hvis man klassificerer huden som en ekstremitet – uanset hvor huden er – bliver det tilladt at udsætte den for mere stråling end ellers.”

2 kommentarer til “5G-stråling påvirker hud og svedkirtler

  1. Realist siger:

    Det der ikke snakkes om er insekter og fugl, de bliver gjennomstrålet av disse høye frekvensene. Det finnes mange tilbakemeldinger online fra steder der de tester 5G, fugl og insekter har forsvunnet.

  2. Jakob Kvorning siger:

    Jeg bryder mig ikke om at 5G presses ned over hovedet på os, man bør selv kunne vælge om man vil have sådan en sender tæt på sin bopæl eller ej!
    Evt kunne man få LIFI indført med mindre det viser sig at være lige så skadeligt.

Kommentér denne artikel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find os på:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kort om forskning.dk

Forskning.dk er en portal, som ønsker mere åbenhed om den forskning, der regulerer danskernes sundhed. Samtidig kan portalen bruges til at finde dokumentation for holistiske behandlingsmetoders virkning.

Siden giver også adgang til en række nyttige links.

Kontakt forskning.dk

Kontakt gerne forskning.dk hvis du har en artikel om forskning eller en en idé til en artikel. Forskning.dk ønsker at indrage brugerne, så hold dig ikke tilbage med eventuelle input.

Århusvej 22A, 8500 Grenaa
+45 86 84 88 88
info@forskning.dk

© Forskning - 2018

Web