Modstand mod nyt alternativt center

Udgivet den 05 jan. 16, 11:45

Opdateret den 19 jan. 16, 17:22

Forfatter: Gert Karlson

Kategorier: Behandling, Sunde vaner, Tæt på forskningen

Kommentarer: 0

Folketingets Sundhedsudvalg har ikke prioriteret et nyt center for alternativ behandling. Den tidligere regering valgte at nedlægge det daværende Vifab (Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling). Lige nu er der simpelthen ikke flertal for at arbejde hen imod et nyt dansk center for alternativ behandling. Blogger og journalist Jesper Madsen har før jul spurgt sundhedsordførerne til sagen:

  1. Er du enig i, at der (igen) skal oprettes et center for alternativ behandling?
  2. Og er du i så fald enig i, at man skal se grundigt på erfaringer og forudsætninger, inden man fastlægger rammer og opgaver for centret?

Svarene er ikke just opmuntrende, bortset fra et par undtagelser. Se hvad partierne mener i artiklen: Politikere: Nej tak til center

Alternativet ønsker dog mere alternativ behandling, og Forskning.dk har derfor valgt snart at bringe et interview med partiets sundhedsordfører.

 

 

 

Kommentér denne artikel

Find os på:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kort om forskning.dk

Forskning.dk er en portal, som ønsker mere åbenhed om den forskning, der regulerer danskernes sundhed. Samtidig kan portalen bruges til at finde dokumentation for holistiske behandlingsmetoders virkning.

Siden giver også adgang til en række nyttige links.

Kontakt forskning.dk

Kontakt gerne forskning.dk hvis du har en artikel om forskning eller en en idé til en artikel. Forskning.dk ønsker at indrage brugerne, så hold dig ikke tilbage med eventuelle input.

Århusvej 22A, 8500 Grenaa
+45 86 84 88 88
info@forskning.dk

© Forskning - 2024

Web